Webinar: ‘La compra pública d’innovació per als municipis davant dels reptes actuals, i les xarxes de municipis i la cerca de socis europeus’

  • DATA

    19 Desembre, 2023

    10:00 - 11:00

  • LLOC

    ONLINE

  • ORGANITZA

    Localret

  • COMPARTEIX

Dins el ventall de recursos que ofereix el Servei d’orientació als ajuntaments per a la consecució de fons europeus en l’àmbit digital, s’inclou la celebració de webinars que tenen per objectiu apropar informació i eines d’interès per als ens locals.

Ens complau convidar-vos al nou webinar sobre ‘La compra pública d’innovació per als municipis davant dels reptes actuals, i les xarxes de municipis i la cerca de socis europeus’ (enllaç web) que tindrà lloc dimarts 19 de desembre de 10.00 h. a 11.00 h.

L’objectiu d’aquesta sessió és entendre la Compra Pública d’Innovació (CPI), el procés necessari per dur-la a terme, així com el seu impacte i rellevància. També servirà per sensibilitzar sobre la cultura organitzacional i personal necessària per poder posar en marxa qualsevol procés d’innovació.

En l’àmbit de la transformació digital, la Compra Pública Innovadora, pot ser un catalitzador clau per al progrés i la modernització dels municipis, beneficiant tant la ciutadania com el desenvolupament econòmic i tecnològic en l’àmbit local.

Molts programes tant nacionals com internacionals necessiten la formació de consorcis o la implicació de xarxes per dur a terme projectes. En aquesta sessió recapitularem xarxes existents i eines de cerca per facilitar l’accés als programes.

Programa 

10.00h Benvinguda i presentació de la sessió

Joan Bosch, cap de l’Àrea de Contractació del Consorci Localret

10.05h La compra pública innovadora per als municipis

Sandra Sinde, experta internacional en CPI i en innovació oberta

10.35h Les xarxes de municipis i la cerca de socis

Michel Setuáin, responsable Next generation EU de Red2Red Consultores

10:45h Precs i preguntes

10:55h Cloenda

 

Materials

Presentació Sandra Sinde

Presentació RED2RED

Vídeo de la sessió

INSCRIU-TE ARA
  • DATA

    19 Desembre, 2023

    10:00 - 11:00

  • ORGANITZA

    Localret

  • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS