Webinar: Eina de seguiment, control i planificació dels contractes públics: beneficis del seu ús i millores implementades

  • DATA

    17 Juny, 2024

    11:00 - 12:30

  • LLOC

    ONLINE

  • ORGANITZA

    Localret

  • COMPARTEIX

En aquest webinar presentarem, de la mà de l’empresa NEXUS IT i de l’Ajuntament de Martorelles, els beneficis de l’ús de l’eina de seguiment, control i planificació dels contractes públics, i les millores recentment implementades. La sessió s’adreça, preferentment, al personal tècnic que presta els seus serveis a les àrees o serveis de contractació de les administracions locals.

Aquesta solució, impulsada per Localret, ofereix als ens locals una Eina per al seguiment, control i planificació dels contractes públics. A través d’un quadre de comandament, es reflecteix tota l’activitat contractual a partir de les dades ja publicades a la PSCP i al RPC. A més, permet la generació d’indicadors i informes sobre l’activitat contractual, facilitant la presa de decisions estratègiques i millorant l’eficiència i l’eficàcia en la contractació pública. També s’automatitzen avisos predefinits, com ara la finalització del contracte, i s’alerta sobre riscos que afecten la integritat de la contractació pública.

Per a la vostra participació, és necessari fer inscripció prèvia que podeu completar mitjançant aquest enllaç.

A continuació, us detallem el programa de la sessió:

11.00 h. Benvinguda

11.05 h. Experiència de l’Ajuntament de Martorelles

11.45 h. Millores recentment implementades a l’eina

12.15 h. Torn obert de paraula

12.30 h. Cloenda

La sessió anirà a càrrec d’Adrià Soler, cap de Contractació de l’Ajuntament de Martorelles, i de Fernando Velar, consultor de PLYCA.

 

INSCRIU-TE ARA
  • DATA

    17 Juny, 2024

    11:00 - 12:30

  • ORGANITZA

    Localret

  • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS