Congrés Trends22

En els darrers dos anys, la humanitat s’ha enfrontat a un esdeveniment pel qual no estàvem preparats, i l’impacte que ha suposat en la nostra vida i professió ha anat més enllà de l’esperat. Aquest any 2022 viurem –esperem- el final de la superació d’aquesta crisi encara que haurem de continuar adaptant-nos als canvis constants i noves situacions que sorgeixin, com ara les derivades de les guerres a Europa, marcant un abans i un després.

 

Trends22 proposen un fòrum obert als reptes als quals ens enfrontem i vivim, aprenent a entendre els canvis i a positivitzar-los. A avançar-nos establint nous camins o modificant els actuals.

Trends22 esdevé un espai obert multidisciplinari per als professionals inquiets que desitgin obrir la seva ment a les noves tendències en tecnologia, recerca i coneixement sense deixar enrere allò que ens ha permès arribar fins on estem. Proposem aquest fòrum obert com a punt de trobada al món industrial, de recerca i tecnologies de la informació i innovació.

En aquesta edició el congrés aposta per ser un esdeveniment presencial i reprendre el contacte directe entre ponents i assistents, afavorint els intercanvis personals i de negoci. Tot això sense oblidar el potencial de les Xarxes Socials i Internet per augmentar els impactes més enllà de la presencia local.

Altres activitats

VEURE MÉS