III Trobada Nacional de Red Team

  • DATA

    29 Juny, 2022

    09:00 - 14:00

  • LLOC

  • COMPARTEIX

L’evasió de defenses i productes d’antimalware, escalat de privilegis, hacking en sistemes cloud o la interrelació amb els serveis de Blue Team són algunes de les temàtiques que es tractaran en aquesta Trobada. A més, el TIBER-EU tindrà un apartat especial, amb la presència a l’esdeveniment del Banc d’Espanya, autoritat propietària del Marc a l’Estat.

Actualment, cap organització està exempta de poder patir un ciberincident que posi en perill la seguretat dels seus sistemes i, per tant, de la seva activitat. I aquesta és una realitat que afecta tota mena d’organismes i empreses, independentment de la seva mida.

Per això, cada vegada més s’ha consolidat la necessitat de comptar amb equips de Red Team que cerquin,  investiguin i esbrinin quins són els punts febles d’una organització, tant en persones, com en processos o en tecnologia.

Evasió de defenses i productes d’antimalware, escalat de privilegis a través de sistemes i aplicacions, hacking en sistemes cloud o la interrelació amb els serveis de Blue Team seran altres aspectes a abordar en aquesta Trobada.

INSCRIU-TE ARA
  • DATA

    29 Juny, 2022

    09:00 - 14:00

  • COMPARTEIX

Altres activitats

VEURE MÉS